0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dynamic Orchestra

Biografie Dynamic Orchestra

BuroLiveMuziek staat naast haar kennis, ervaring en expertise op het gebied van entertainment natuurlijk ook bekend om haar kwalitatief hoogwaardige artiestenaanbod.
Dynamic Orchestra is dan ook een geweldige aanwinst binnen onze artiestenaanbod!

Orkesten tegen scherpste prijs boeken

Dynamic Orchestra is een uniek poporkest binnen Nederland en bestaat uit een strakke band, een vette blazersgroep, een energieke strijkersgroep en geweldige vocalisten.

Spetterende show vol herkenbare muziek

Dynamic Orchestra staat garant voor spetterende shows vol entertainment en speelt een herkenbaar en gevarieerd repertoire van pop tot rock tot licht klassiek.
Dit maakt hen tot het meest ambitieuze en veelzijdige orkest dat gaat voor de grote(re) shows binnen Nederland, België en Duitsland.

Uitgebreide show met licht en geluid

Dynamic Orchestra biedt een complete en avondvullende (ruim 3 uur durende) show vol entertainment, gave geluids- en lichteffecten! Of het nu gaat om festivals, theatershows, business events, (after)party’s, personeels- of huwelijksfeesten, Dynamic Orchestra heeft de flexibiliteit om een passende en kwalitatief hoogwaardige show neer te zetten die bij elk publiek en iedere gelegenheid past!

JIJ ZOEKT TOP ENTERTAINMENT ?

feest of bruiloft op zoek naar een groots en spetterend poporkest dat van elke gelegenheid een onvergetelijk feest maakt, een unieke en dynamische show neerzet en (bekende) artiesten kan begeleiden, dan kies jij voor Dynamic Orchestra!

Kijk hiernaast voor een video-impressie van Dynamic Orchestra.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dynamic Orchestra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties