0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Coverband Arie

Biografie Coverband Arie

Onder het motto “Live is alles anders” en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al meer dan 15 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan.

Rock ‘N Roll

Of de heren in een kroeg of een megafeesttent staan doet er niet toe…Niet alleen het dak, maar ook de voorgevel wordt ervan af geblazen!

coverband

Met al hun muzikale kennis, creativiteit en voorliefde voor rock & feest weten zij precies hoe de perfecte show tot zijn recht komt: De beuk der herkenning moet er in!!

Feest!!

AR!E” schuwt niet voor improvisatie, geen enkele show is hetzelfde en met onverwachte medleys, mash-ups, snelle schakelingen tussen nummers en een hoog interactie niveau weten ze iedere keer weer een dampend feest weg te zetten!

Niet te vergelijken

(Rock)nummers uit de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en nu, maar ook dancenummers die de heren zich eigen maken, van dialect-rock via blues naar Nederlandstalige feest…Alles komt in een hoog tempo langs!

Allround repertoire

Te boeken in diverse settings; extra vette lichtshow, confetti-kanonnen, CO2 jets of zelfs stage-flames…Vraag naar de mogelijkheden.

AR!E speelt geen verzoeknummers, tenzij mensen erom vragen…!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Coverband Arie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties