0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
LEAD

Biografie LEAD

Grote dosis enthousiasme, professionaliteit en een breed allround repertoire maken van LEAD dé coverband voor ieder feest, bruiloft of evenement.
De covers van deze band worden 100% live gebracht en dat is opvallend in dit technologische tijdperk.

Bands en artiesten boeken of inhuren

Met leadzanger Ramon en leadzangers Kirsten kun je qua uitstraling en kwaliteit niet omheen. Beide muzikaal geschoold en in bezit van een flinke dosis vakkennis en met ervaring op podia in zowel Binnen- als buitenland weten deze kanjers hun mannetje te staan op het podium. Ze weten als geen ander hun publiek in te pakken en op te zwepen.

Allround coverband tegen scherp tarief

LEAD heeft een allround breed repertoire van Rockcovers, popnummers, top40/top100 maar ook knuffelrock en moderne ballands.
Meerstemmige zang en een ontzettend uitgebreid repertoire maken Lead tot een band die elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z’n kop zet!

Ervaren muzikanten

Zang – Rosan
Zang – Ramon Bakker
Gitaar en zang– Wycher Sprick
Bas en zang – Hein Jordens
Drums – Wesley Postema
Toetsen, gitaar en zang – Pim

Laat je meenemen in deze waanzinnige muzikale wereldreis en ga mee met LEAD.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LEAD boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties