0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vanavond niet, Schat!

Biografie Vanavond niet Schat!

Vanavond niet, Schat! speelt een mix van bekende Nederlandstalige popmuziek, van de serieuzere popsong van De Dijk tot en met levensliederen van André Hazes…

Nederpop band

Vanavond niet, Schat speelt voor het grootste deel covers. En niet zo maar covers. Na een zorgvuldige selectie is het een bloemlezing uit 30 jaar Nederlandse pophistorie geworden.

Allround coverband boeken

Het publiek dat staat te kijken blijkt spontaan de meeste teksten te kennen en na een kleine aanmoediging uit volle borst mee te zingen. Na diepgaand onderzoek blijkt dat deze aanmoediging het beste tot zijn recht komt als hij in vloeibare vorm toegediend wordt.

coverband voor scherpste prijs

Ieder optreden is voor de band een nieuwe uitdaging om het publiek voor zich te winnen. Want daar gaat het natuurlijk om: het publiek moet een goede avond hebben.

Het geheim hierachter ligt in het plezier dat deze band uitstraalt. Ze hebben er lol in en dat weten ze zonder moeite over te brengen op het publiek. Deze aanstekelijke uitstraling is geen toneelspel, dit komt door een jarenlange vriendschap en een gezamenlijke passie voor muziek.

Nederpop repertoire

Vanavond niet Schat! heeft de ‘Public’s Favourite Award’ gewonnen bij de ‘clash of the coverbands’. Een jaarlijkse comptitie voor beste coverbands van NL.

Vanavond niet, Schat! gaat dus als de brandweer en spelen overal het vuur uit hun instrumenten!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vanavond niet, Schat! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties