0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Hardcore vibes band

Biografie Hardcore Vibes Band

Haal je Aussie maar weer van zolder, want we gaan hakkûh! De Hardcore Vibes Band bestaat uit zes gabbers – letterlijk en figuurlijk – die alle happy hardcore hits uit de 90’s retestrak live(!) spelen.

Het verhaal van Hardcore Vibes band

De Hardcore Vibes band hebben een uniek verhaal. Ze vertellen dit graag om zo het ontstaan van de band te verduidelijken.
Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein, de kroon op het lobbywerk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, al drie dagen hakken in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de atoomkelder in en sluiten deze hermetisch af. In de kelder vinden ze 15.000 dozen Unox Smack, een aggregator, een stereo-installatie, de CD’s Yabba-Dabba-Dance 1 t/m 9 en 270 kilo speed-pasta… De politie vindt de groep 13 jaar later buiten Ubbelterveen, naakt en ‘I Can’t Stop Raving’ krijsend. Na intensieve behandeling besluiten zorgverleners een therapeutische band op te zetten: Hardcore Vibes Band.

Hardcore Vibes boek je eenvoudig bij BuroLiveMuziek.nl

Deze band predikt het Hakkende Schrift waarin de Gabber God moeder aarde redt door zijn zoon DJ Paul Elstak naar de achter polder te sturen. Met hulp van Party Animals discipelen is de Achter Polder alweer bekeerd: Water verandert weer in RedBull en brood verandert weer in patat oorlog met friganto. De patiënten hopen dat de rest van Nederland in 2020 ook tot inkeer komt.

Hakkûh op jouw podium

Wil je hakkûh op jouw podium? Boek de Hardcore Vibes Band bij Burolivemuziek.nl en breng een energieke mix van happy hardcore hits naar je evenement. Deze therapeutische band staat garant voor een feest waarbij stilzitten geen optie is. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring, waar Aussie, gabber en happy hardcore samenkomen! Wil jij iets unieks voor jouw evenement dan zit je meer dan veilig met deze ongekend, energieke band!
Meer weten? Neem gerust contact op en wij helpen je graag verder met het boeken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hardcore vibes band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie