0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Boetners
  • Info
  • Repertoire

Biografie De Boetners

Met De Boetners beleef je Rock ’n Roll in het Achterhoekse dialect. De band bestaan uit 4 mannen die jou de lekkerste boerenrock brengen. Inmiddels hebben ze vier albums uitgebracht, vele poppodia beklommen en zijn zij al meerdere keren bij grote radio stations te gast geweest.

Boeren rockband boeken

Al tien jaar lang brengen De Boetners je een avond stampen, dansen, springen tot zelfs Høken. Maar laten zich ook van hun kwetsbare kant zien in hun theatershow, waar zij hun repertoire semi akoestisch in een rustige setting kunnen laten horen.

Boek een coverband

Ze staan bekend om hun eigen werk en hebben voor diverse opnames hele mooie samenwerkingen mogen doen met grote producers zoals bijvoorbeeld Wouter van der Belle (producer van Racoon). Maar ook de bekende covers hoor je van ze. Denk aan Status Quo, Normaal, AC/DC en vele anderen.

De Boetners boeken voor scherpste gage

Lekker uit je dak op je boeren Hollandse sloffen met de Boetners. Veel is mogelijk in kleine of grote setting. Daarom bespreken wij graag de mogelijkheden i.c.m. jullie wensen.

Enkele hoogtepunten uit hun muzikale loopbaan; Zwarte Cross, Huntenpop, Airplay bij Rob Stenders op de radio en 2 eigen clubshows.

Band boeken of inhuren

De band is geschikt voor diverse gelegenheden. Van festivals tot bruiloften. Uiteraard met een boerenrock karakter.

Fotocredits: www.marcoscheurink.nl

Jovink & The voederbietels
Normaal
Boh Foi Toch 
Status Quo
AC/DC

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Boetners boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties