0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
QWARK!

Biografie QWARK!

De coverband QWARK! is een 8 koppige band met blazers sectie. Al sinds 2005 rijd de tourbus al door heel NL om op de meest gave feesten en evenementen te spelen en bezoekers uit hun dak te laten gaan.

Coverband boeken of inhuren

Een avondje met deze band staat garant voor een flink potje feest! Je kunt het zo gek niet bedenken of de band speelt die stijl. Van funk, disco, soul tot pop, rock en uiteraard de Nederlandstalige hits.

Boek een band

De band gooit regelmatig de nummers in de blender en het komt dan ook vaak voor dat door het enthousiasme van de bandleden de nummers in een iets ander jasje worden gespeeld dan je normaal gewend bent.

QWARK! boeken voor het scherpste gage

De band bestaat uit een zanger, een zangeres, een 4 koppige ritmesectie aangevuld met 2 blazers en speelt overal waar ze binnen past, zoals feesttenten en festivals, maar ook cafe’s, bruiloften of bedrijfsfeesten.
QWARK! zorgt voor een topfeest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je QWARK! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties