0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
iDANCE

Biografie iDANCE

Alleen de vetste Dance hits van de afgelopen 15 jaar gecombineerd met de dikste Rock en Hip-Hop Riffs uit de muziekgeschiedenis, niet eerder gehoorde Mash Ups, geen onderbrekingen, sterke overgangen en een onmiskenbare rauwe live sound!

rauwe live sound

iDANCE boek je voordelig bij burolivemuziek.nlDat is de 6-koppige live band iDANCE!

Nummers van o.a. Avicii, Skrillex, Metallica, Justice, Knife Party, Benny Benassi, Jay Z, The Prodigy, Nirvana, Fatman Scoop, David Guetta, Freestylers, Bodyrockers, NERD, Timbaland, LMFAO, Rage Against The Machine, Daft Punk, Fedde le Grand, Swedish House Mafia, vloeien moeiteloos over elkaar heen.

Een strakke live band met een onmiskenbare rauwe live sound die op ieder evenement de show steelt!

6-koppige band

Bezetting
Vocals: Petra van Haren
Vocals: Alex Sams
Keys: Yono Raksowidjojo
Guitar: Wesley Nuis
Bass & Moog: Reinier Blommaert
Drums: Erik Land

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je iDANCE boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties