0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
PPM Band

Biografie PPM Band

In het land van de coverbands waar de beste show de meest coole, vernieuwende of gekke show is, is PPM anders. Zij houden het bij de basis, namelijk; de muziek. Daarmee kunnen ze wel alle kanten op en ze kunnen alles spelen!

Dat doen ze ook, je kan ze namelijk een verzoek nummer sturen via sms, geen gedoe met apps.

Band boeken voor scherpste gage

Ze gaan in volle vaart van het ene naar het andere, vette medleys, rock classics etc. Bovenal zijn ze gezellig voor jong en oud, want de show en sfeer word samen gemaakt met het publiek. ‘What you see is what you get’.  En met dat motto is de band er blij mee dat ze Loes hebben, een lust voor het oog met een geweldige zangstem!

Allround coverband

Dit jaar heeft de band ook weer iets nieuws bedacht: het ‘zuip-je-klem-met-PPM’ pakket. Bij elk optreden maak je kans om een fles speciale PPM drank te winnen zodat je thuis de avond nog even lichtjes over kan doen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je PPM Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties