0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fezz

Biografie Fezz

Fezz ontstond in 2004 als begeleidingsband van zangers en zangeressen in de meest uiteenlopende soorten en maten. De band speelde destijds vooral Nederlandstalig werk van bekende artiesten als Marco Borsato en Nick & Simon.

Volledige blazersectie

Inmiddels is hun repertoire flink uitgebreid met internationale titels, van modern tot gouwe ouwe hits, van rock tot ballads. De line-up is ook flink gegroeid, want tegenwoordig heeft de band een volledige blazerssectie en bestaat de band uit 10 professionele en amateurmuzikanten.

Podiumevaring

De band kent het klappen van de zweep en kom je tegen op alle denkbare podia. Van bedrijfsfeest tot bierfest en van schouwburgoptredens tot privéfeest.

Fezz boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fezz boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties