0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dirty Laundry Band

Biografie Dirty Laundry Band

De Dirty Laundry Band is dé band voor elk zichzelf respecterend pop/rockfeest.
Dit viertal uit Groningen speelt stevige rock, vette blues en pittige pop uit de jaren 60 en 70.
De muzikanten van de DL Band hebben in de loop der jaren ruimschoots hun sporen verdiend bij o.a. Herman Brood & The Wild Romance, Red Sox, Doctor Wacko, White Honey, A.A. and The Doctors en The New Adventures.
Samen hebben ze dan ook meer dan 125 jaar podiumervaring.

Gitaarspel en een goede stem

De band wordt gedragen door twee fantastische gitaristen waarvan er één ook nog eens een geweldige strot heeft, die gemaakt is voor dit soort muziek.
Tel daar bij op een stuwende ritmesectie en je weet niet wat je hoort! Volgens de vele enthousiaste aanhangers behoort de band daarom al vijftien jaar tot de allerbeste blues/rock/popbands van Nederland.

Band is waarschijnlijk gestopt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dirty Laundry Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties