0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Suskes

Biografie De Suskes

Kunnen 3 personen een waanzinnig feest maken? Ja hoor! Dat Kan!
De Suskes is een geweldige feestband die bestaat uit Sipke de Boer (Beugelband), Sytse Haima (Pigmeat) en Koos Keus.

Feestband boeken voor scherpe prijs

Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske zorgen De Suskes voor een kolderieke sfeer tijdens hun optredens.
De twee acoustische gitaren van Sytse en Sipke worden ondersteund door de éénmansritmesectie van Koos Keus die tegelijkertijd drumt, bast en zingt!

Allround feestrepertoire

Het repertoire is er op gericht om de zaal te vermaken en te entertainen!  De Suskes zijn een zeer bijzonder gezelschap waarbij sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan!

gezelligste trio boeken

De band is door het scherpe gage zeer geschikt voor kroeg of bescheiden feestje waar het dak er zeker af moet. Maar ook voor een bruiloft of feesttent draaien de mannen hun hand niet voor om.

Sipke de Boer is ook solo te boeken als feestzanger, entertainer, (Friese) troubadour of singer songwriter

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Suskes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties