0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zebra

Biografie Zebra

Zebra (voortgekomen uit de band Synergy) en is een energieke en frisse 5-persoons allround top40/top100 coverband met een zangeres, afkomstig uit Noord–Holland.

allround coverband boeken

Zebra bestaat uit vijf getalenteerde en gedreven conservatorium muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bar-dancing, zalen, feesttenten-circuit en artiesten-begeleiding.

uitgebreid repertoire

De band beschikt over 3 lead-singers zodat meerstemmigheid een van de specialiteiten is en deze veelzijdige formatie brengt een gevarieerd en update repertoire, van de laatste Top 40 Hits tot aan de grootste pop klassiekers, van Dance tot R&B, van Rock tot Pop, van feest tot beest en alles wat daartussen zit.

coverband voor scherp gage boeken

Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, kroeg, dancing/discotheken, feesttenten of festival is, de band Zebra past zich moeiteloos aan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zebra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties