0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Flippen

Biografie Flippen

Ieder optreden van Flippen is een unieke belevenis. Deze band is één en al actie! Niet te stuiten en onnavolgbaar; de hele zaal wordt als podium gebruikt. De krachtige uitstraling, het frisse repertoire, de humor en de energie zorgen voor magie..!!!

Topmuziekanten

Flip, Dirk-Jan, Matthijs, Robert en Virgil maken er samen met publiek, barpersoneel, DJ en technici gegarandeerd één groot feest van! Verschillende leadzangers, vijfstemmige samenzang en diverse instrumentwisselingen maken dat je naast ogen ook oren te kort komt!

Flippen staat voor kwaliteit

De show van Flippen is interactief. Door oa. videowall, camera’s en website kun je nu overal, waar je maar wilt, actief meegenieten en zelfs invloed uitoefenen op de show!

Flippen boeken tegen de scherpste prijs!

Nieuwsgierig geworden? Zien is geloven… boeken is beleven!

 

Gerelateerde feestbands:

Flair
De Suskes
La Stampa
Lekke Band
Plork en de Aannemers

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Flippen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties