0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Muziek in de auto
Muziek in de auto

Muziek in de auto, dat is natuurlijk per bestuurder verschillend. De een luistert naar klassieke muziek, de ander naar rock en weer de ander naar pop of country of jazz you name it. Er zijn natuurlijk ook wezens op deze aardkloot die in volle stilte over hun auto en de weg regeren. Maar die laatste doe ik dan even niet aan mee. Ik begrijp het wel. Maar persoonlijk vind ik dat zooooo saai.

Melissa van Belleghem - 13 mei 2022
Koningsdag – de W van Willem
Koningsdag – de W van Willem

Heb jij er zin in? Koningsnacht en Koningsdag? Overal in Nederland poppen de party’s op!
Voor mij is Koningsdag onlosmakelijk verbonden met muziek. Met straatartiesten die meestal de vaart van je pas er juist lekker inhouden.

Eefke Peeters - 27 april 2022
Feelgood muziek
Feelgood muziek

Feelgood muziek. Wat is dat nou eigenlijk? Nou natuurlijk gewoon simpelweg het gegeven: muziek waar je blij van wordt. Heppie de peppie. Lekker in je velletje muziek. En dat kan voor iedereen verschillend zijn. Het nummer wat in deze categorie het meest bovenaan staat is dan natuurlijk ‘Happy’ van de enige echte Pharell. Dat staat buiten kijf.

Melissa van Belleghem - 12 april 2022
Afscheidsmuziek
Afscheidsmuziek

Afscheidsmuziek. Mijn vader is tien jaar geleden overleden in Frankrijk. Daar gaan uitvaarten anders dan hier in Nederland. Zo zat er een strak tijdschema aan de duur van het afscheid. We hadden in totaal maar twintig minuten de tijd, wat resulteerde in ruimte voor slechts twee muzieknummers.

Eefke Peeters - 31 maart 2022
Muziek om bij stil te staan
Muziek om bij stil te staan

Muziek om bij stil te staan. Iets wat we deze afgelopen weken maar al te vaak doen; stilstaan bij…Want verder weg van ons, maar op dezelfde planeet is zoveel ernst gaande. Ernst wat wij niet eens kunnen voorstellen. Verder weg, maar met muziek is alles dichtbij.

Melissa van Belleghem - 24 maart 2022
Lentekriebels
Lentekriebels

Tijd voor lentekriebels! Je kunt mij momenteel niet gelukkiger tegenkomen kan ik je vertellen. En ik denk dat ik voor vele andere muzikanten en alle andere mensen uit de cultuur sector en evenementen industrie spreek.

Melissa van Belleghem - 24 maart 2022
Mijn grote idool
Mijn grote idool

Mijn grote idool. Wat is dat eigenlijk? Meestal is dat een superster natuurlijk uit film of muziekland. Maar ‘mijn grote idool’ kan natuurlijk ook een voetballer, basketballer of zwemmer zijn…

Melissa van Belleghem - 13 maart 2022
Lady Gaga
Lady Gaga

Lady gaga. Een Artiest, een zangeres, een fashionista, een kunstenares, een…tja, wat is ze niet? Toen ze net bekend werd had ik eigenlijk geen idee wat ik van haar moest denken.

Melissa van Belleghem - 6 maart 2022
Sporten en Muziek
Sporten en Muziek

Sporten en muziek! Ik ben echt bloedfanatiek. Sporten is mijn uitlaatklep en ik vind het heerlijk.
Ook in tijden dat je niet naar de sportschool kon maakte ik tijd om thuis en ook buiten te sporten.
Zo heb ik een favoriete up-tempo hardloop lijst waar ik lekker mee kan runnen.

Eefke Peeters - 2 maart 2022
1 2 3 7

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?