0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Livemuziek op Koningsdag
Livemuziek op Koningsdag

Livemuziek op Koningsdag is waar vele Nederlanders op af komen. Koningsdag is een van de belangrijkste nationale feestdagen in Nederland. Op deze dag vieren we de verjaardag van onze koning, Willem-Alexander. Traditioneel wordt deze dag gevierd met veel livemuziek, feesten en festivals, waarbij artiesten en bands optreden voor een enthousiast publiek.

Melissa van Belleghem - 26 april 2023
Muziek en Liefde: Een Onlosmakelijke Connectie
Muziek en Liefde: Een Onlosmakelijke Connectie

Muziek en liefde zijn twee krachtige emoties die al eeuwenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er is geen twijfel mogelijk dat muziek in staat is om onze emoties te beïnvloeden, en hetzelfde kan gezegd worden over de liefde. Wanneer deze twee emoties worden gecombineerd, kan het resultaat buitengewoon krachtig zijn.

Eefke Peeters - 7 april 2023
Festival seizoen in aantocht
Festival seizoen in aantocht

Het festival seizoen is in aantocht! Yes! Met de lente voor de deur kunnen we ons ook weer langzaam gaan verheugen op toffe festivals! En dan uiteraard vooral de livemuziek! Want livemuziek op festivals is al decennia lang een belangrijk onderdeel van onze cultuur.

Eefke Peeters - 18 maart 2023
De vijf grootste voordelen van livemuziek
De vijf grootste voordelen van livemuziek

Livemuziek is een ervaring op zichzelf en er zijn veel voordelen aan het bijwonen van een live concert. Of je nu naar een lokaal optreden gaat of een grote artiest ziet, hier zijn de vijf grootste voordelen van livemuziek en waarom het niet alleen leuk is maar zelfs goed voor je kan zijn.

Eefke Peeters - 14 maart 2023
Muziek voor kinderen
Muziek voor kinderen

Ik was onlangs bij een vriendin die op haar neefje aan het passen was. Hij sliep nog en wij waren gezellig aan het kletsen. Natuurlijk wierpen we om de 2,5 minuut een blik op de babyfoon die met beeld en geluid aangaf dat het ventje nog heerlijk lag te slapen. Echter na een krap half uurtje kwam daar aardig verandering in. Hij was wakker en klaar om uit bed gehaald te worden. En dan liet hij weten ook!

Eefke Peeters - 9 februari 2023
Carnaval komt eraan!
Carnaval komt eraan!

Carnaval komt eraan! Je haat het of je houdt er van! Er zijn maar weinig dingen in het leven waar er geen grijs gebied bij bestaat. Een neutrale mening hebben over carnaval kan bijna niet. Of je bent compleet besmet met dit feestvirus of je wordt letterlijk ziek bij het idee ervan.

Eefke Peeters - 18 januari 2023
Happy New Livemuziek
Happy New Livemuziek

Happy New Livemuziek! Welkom in 2023! Een heel gelukkig nieuw jaar toegewenst! Ik hoop dat je het gezellig hebt gehad tijdens de jaarwisseling. Blijft altijd een beetje dubbel vind ik. Oudjaarsavond. Het is altijd zo’n ding.

Melissa van Belleghem - 2 januari 2023
Happy New Top2000
Happy New Top2000

Happy New Top200! Heb jij hem opstaan nu? De Top2000? Bij ons is dat de standaard om vanaf Eerste Kerstdag wanneer het begint te luisteren tot de laatste minuut. Die laatste minuut is trouwens helaas weer hetzelfde liedje, letterlijk.

Eefke Peeters - 29 december 2022
Tijd voor kerst
Tijd voor kerst

Het tijd voor kerstmuziek. Merry christmas everybody! De dagen van samenzijn en lekker eten zijn weer aangekomen. Kerst, een magische tijd. Zo voelt het altijd als je naar de zoete Amerikaanse films kijkt die elk jaar weer opnieuw voorbij komen, en waar ik ook elk jaar weer uitgebreid voor ga zitten.

Melissa van Belleghem - 24 december 2022
1 2 3 9

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?