0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Carnaval komt eraan!
Carnaval komt eraan!

Carnaval komt eraan! Je haat het of je houdt er van! Er zijn maar weinig dingen in het leven waar er geen grijs gebied bij bestaat. Een neutrale mening hebben over carnaval kan bijna niet. Of je bent compleet besmet met dit feestvirus of je wordt letterlijk ziek bij het idee ervan.

Eefke Peeters - 18 januari 2023
Happy New Livemuziek
Happy New Livemuziek

Happy New Livemuziek! Welkom in 2023! Een heel gelukkig nieuw jaar toegewenst! Ik hoop dat je het gezellig hebt gehad tijdens de jaarwisseling. Blijft altijd een beetje dubbel vind ik. Oudjaarsavond. Het is altijd zo’n ding.

Melissa van Belleghem - 2 januari 2023
Happy New Top2000
Happy New Top2000

Happy New Top200! Heb jij hem opstaan nu? De Top2000? Bij ons is dat de standaard om vanaf Eerste Kerstdag wanneer het begint te luisteren tot de laatste minuut. Die laatste minuut is trouwens helaas weer hetzelfde liedje, letterlijk.

Eefke Peeters - 29 december 2022
Tijd voor kerst
Tijd voor kerst

Het tijd voor kerstmuziek. Merry christmas everybody! De dagen van samenzijn en lekker eten zijn weer aangekomen. Kerst, een magische tijd. Zo voelt het altijd als je naar de zoete Amerikaanse films kijkt die elk jaar weer opnieuw voorbij komen, en waar ik ook elk jaar weer uitgebreid voor ga zitten.

Melissa van Belleghem - 24 december 2022
Ik wil een broodje bal!
Ik wil een broodje bal!

Ik wil een Broodje Bal! Sinterklaas is het land uit dus we mogen weer zonder enige gene de Kerstboom in huis halen. Het is ook al een tijdje de Elfde van de Elfde geweest wat betekent dat je zonder schaamte mag nadenken over jouw perfecte feest-outfit en volop carnavalsmuziek mag luisteren.

Eefke Peeters - 6 december 2022
Martelmuziek
Martelmuziek

Vorige week was ik met mijn zus een dagje in Den Bosch. Wat een heerlijke stad is dat toch. Gezellige winkelstraatjes vol met leuke, bekende filialen en vooral ook lekker veel unieke boetiekjes. De horeca hier is ook heerlijk veelzijdig. Het is echt Brabants op zijn Bourgondisch! Genieten dus!

Eefke Peeters - 29 november 2022
Het zijn nét mensen…
Het zijn nét mensen…

‘Wat vinden jullie van de band?’ was de openingsvraag. De rest van het gezelschap gaf een mening die uitermate positief was, want het was ook een topband. ‘Weten jullie wat een rider is? Dat is zeg maar een soort lijst met ‘eisen’. Weten jullie wat zij wilden?’

Eefke Peeters - 3 november 2022
Boze vrouwen muziek
Boze vrouwen muziek

Boze vrouwen muziek, ik hoor je denken ‘wat bedoel je daar nou weer mee?’. Of juist misschien wel suuuuper herkenbaar?
Het is heerlijke muziek waar ik mij op af kan reageren als ik even gefrustreerd ben, of teveel hooi op mijn vork heb genomen, boos of verdrietig ben of…de bedden moet verschonen.

Melissa van Belleghem - 25 oktober 2022
Pauze muziek tijdens de feestavond
Pauze muziek tijdens de feestavond

Bij een boeking gaat er de ene keer weinig verkeer over en weer, en de andere keer heb je ontelbaar veel mailtjes met vragen, details, verzoekjes etc. Helemaal niet erg, want dat hoort erbij. Het is jullie bruiloft, dus dat wil je tot in de puntjes perfect verzorgd hebben. Tot de pauze muziek aan toe.

Melissa van Belleghem - 11 oktober 2022
1 2 3 9

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?