0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jannes

Biografie Jannes

Jannes Wolters is geboren in Emmen op 23 juni 1973 en is een volkszanger pur sang. Hij word ook wel de koning van de piratenmuziek genoemd.

Volkszanger boeken of inhuren

Hij werd geboren op het woonwagenkamp in Emmen en door zijn muzikale familieleden word hij al heel vroeg aangestoken door het ‘muziekvirus’.
Dit zorgde in 1999 voor zijn eerste single (“ben jij bij mij”)  die in eigen beheer werd opgenomen.

Boek een zanger

Met een eigen specifiek geluid en zijn fans die dat maar al te goed kennen. Lekker meezingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch.
Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen.

Jannes boeken voor scherpste gage

Inmiddels heeft Jannes ruim 500.000 cd’s verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen.
In september 2012 togen zijn fans massaal naar de Rotterdamse Ahoy, waar Jannes met een uitverkochte show liet zien tot de grootste artiesten in het land te behoren.

man van het volk

Zonder het afstandelijke wat daar bij andere sterren soms nog wel eens bij komt kijken. Het schoolvoorbeeld van een artiest die groot geworden is door volledig zichzelf te blijven.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jannes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties