0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Saxofonist Ruud de Vries

Biografie Saxofonist Ruud de Vries

Saxofonist Ruud de Vries maakt het verschil in de DJ & saxofoon scene. Zijn kenmerkende drie E’s: Energie, Emotie en Entertainment maken van zijn optredens in combinatie met de DJ altijd een succes.

Saxofonist boek je bij burolivemuziek.nl

Ruud is tenorsaxofonist die meerdere stijlen speelt en als jazzmuzikant houdt hij van improviseren. Dat doet hij met zijn band op festivals, muziekpodia en in café’s. En tevens op feesten en evenementen waar hij improviseert op house-, dance- en popmuziek van de DJ.

muzikale acts en mobiel muziek boeken of inhuren

Al na een paar noten weet het publiek dat er iets te gebeuren staat. Met een geladen, zeldzaam krachtige saxofoonsound weet Ruud de Vries mensen te raken en brengt hij spektakel op ieder feest.

Saxofonist Ruud de Vries boeken voor scherp gage

Van club tot bruiloft, en van festival tot evenement. Voeg daarbij de gemakkelijke interactie met het publiek en de DJ en je weet:
Met saxofonist Ruud de Vries erbij wordt een feest een bijzonder feest!

Fotocredits: Photo by Echo Of Light

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Saxofonist Ruud de Vries boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties