0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Leon Nagtegaal (VerBLØFend)

Biografie Leon Nagtegaal (VerBLØFend)

Leon Nagtegaal (VerBLØFend) is een zanger maar niet zomaar een zanger. Hij is zanger/gitarist van ruim 2 meter en lijkt niet alleen op Pascal Jacobsen van Bløf ,aar hij klinkt ook nog eens verrassend hetzelfde. Op enige afstand denk je daadwerkelijk met het origineel te maken te hebben.

Unieke gelijkenis met de echte

Leon Nagtegaal doet naast zijn allround repertoire ook nog regelmatig in de huis kruipen van zijn alter ego. Samen met zijn band zet hij een show neer waarin in ruim 60 minuten alle grote hits van Bløf voorbij komen.

Battle of the coverbands finalist

Deze gelijkenis werd bevestigd in het programma ‘Dutch battle of the coverbands (2013)’ waar zijn toenmalige band Blauwe Ruis in de finale speelde maar deze net verloor.

Tribute band boeken voor scherp gage

Deze tribute-act neemt je onder andere mee naar ‘Holiday on Spain‘, ‘Later als ik groter ben‘, ‘Zo Stil‘, ‘Dansen aan zee‘,’mooie dag’ en wereldhit ‘Alles is liefde‘.

Leon is ook met band te boeken. VerBLØFend

fotocredits: van Wal @ lex putman

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Leon Nagtegaal (VerBLØFend) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties