0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jan Biggel

Biografie Jan Biggel

Voor het kerstkindje Jan Biggel is de grote doorbraak gekomen door het liedje ‘Ons Moeder Zeej Nog’. Dit nadat hij eerst het nummer ‘Fleske d’rin, Fleske d’r uit’ had uitgebracht.

Brabantse zanger boeken of inhuren

Met een gezellige persoonlijkheid vult Jan de glazen en zorgt voor een alsmaar hoger wordende stemming in kroeg of zaal. Hij heeft niet voor niets de slogan; “Het is geen feest als Jan niet is geweest”.

Boek een zanger

In 2021 maakte Jan de track “Ik wil alleen Liken” samen met zanger Arno Sloot. Met deze feestnummers is Jan dan ook een welkome artiest voor carnaval, kermis en gezellig cafe feest en staat al op de best beluisterde lijst van Brabantse feestzangers.

Jan Biggel boeken voor scherpste gage

Op youtube en Spotify is Jan ook een grandioze hit met ruim een half miljoen views. De nummers van Jan worden dan ook overal luidkeels meegezongen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jan Biggel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties