0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Danilo Wattez

Biografie Danilo Wattez

Danilo Wattez is een zanger uit Elim met een Hollands repertoire en word niet voor niets de nieuwe Jannes genoemd. De jonge versie welteverstaan. Wielrennen was zijn grote passie en hierin was dan ook zeer succesvol.

Hollandse zanger boeken of inhuren

Maar zijn 2e passie zingen won het uiteindelijk tot van het wielrennen. Danilo ging zingen en niet geheel onverdienstelijk. Met een heerlijk fris en swingend Hollands repertoire zorgt hij voor een spetterend optreden.

Boek een artiest

Met zijn nieuwste single “Zingen op Ibiza” gooit Danilo hoge ogen. Hij wil ondanks de hele corona perikelen toch vrolijkheid over het publiek uitstrooien en lanceert dan ook nu zijn nieuwe hit.

Danilo Wattez boeken voor scherpste gage

Het nieuwe nummer is geproduceert in Studio Vredeveld & Ruschen Music. Zij produceren ook nummers voor Tino Martin, Kraantje Pappie en Samantha Steenwijk. De lat ligt dus hoog en dat hoor je en zie je aan de heerlijke clip die overigens niet op Ibiza is gemaakt.

Zanger boeken

In 2019 bracht Danilo het nummer “Weekend” uit. Een gezellig nummer dat is gemaakt door Bram Koning die veel schrijft voor André Hazes jr.  Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel word verwacht van deze Hollandse topper uit Drenthe.

Fotocredits: Dennis Kok

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danilo Wattez boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie