0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Danilo Wattez

Biografie Danilo Wattez

Danilo Wattez is een zanger uit Elim met een Hollands repertoire en word niet voor niets de nieuwe Jannes genoemd. De jonge versie welteverstaan. Wielrennen was zijn grote passie en hierin was dan ook zeer succesvol.

Hollandse zanger boeken of inhuren

Maar zijn 2e passie zingen won het uiteindelijk tot van het wielrennen. Danilo ging zingen en niet geheel onverdienstelijk. Met een heerlijk fris en swingend Hollands repertoire zorgt hij voor een spetterend optreden.

Boek een artiest

Met zijn nieuwste single “Zingen op Ibiza” gooit Danilo hoge ogen. Hij wil ondanks de hele corona perikelen toch vrolijkheid over het publiek uitstrooien en lanceert dan ook nu zijn nieuwe hit.

Danilo Wattez boeken voor scherpste gage

Het nieuwe nummer is geproduceert in Studio Vredeveld & Ruschen Music. Zij produceren ook nummers voor Tino Martin, Kraantje Pappie en Samantha Steenwijk. De lat ligt dus hoog en dat hoor je en zie je aan de heerlijke clip die overigens niet op Ibiza is gemaakt.

Zanger boeken

In 2019 bracht Danilo het nummer “Weekend” uit. Een gezellig nummer dat is gemaakt door Bram Koning die veel schrijft voor André Hazes jr.  Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel word verwacht van deze Hollandse topper uit Drenthe.

Fotocredits: Dennis Kok

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danilo Wattez boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties