0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Susanne de Rooij

Biografie Susanne de Rooij

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil. Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld.

Zangers en Zangeressen boeken

Zo heeft ze onder andere de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek in 2003 afgerond.
En ook de musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond.

Ze heeft naast deze praktijk opleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek

Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten zoals: Marco Borsato, Karin Bloemen, Lee Towers en Frans Bauer. Verder was zij backing vocalist van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman.

Susanne de Rooij maakt ieder feest tot een groot succes. Ze kan een erg afwisselend muziekprogramma bieden. Ze zingt allerlei soorten muziek: van Disco Classics tot ballad en van Hollandse meezingers tot herkenbare radiohits.

Susanne de Rooij boeken voor scherpste gage

Wat de optredens van Susanne de Rooij extra leuk maken zijn haar special acts. Ze kan op aanvraag bijvoorbeeld als Dance Missie(s) komen. Deze act is ook samen met twee dames te boeken.

Feestartiesten boeken

Daarnaast heeft ze een Zeeuws Meisje act en een Lady Gaga act genaamd: Baby Burn. Dan komt ze in gekke opvallende kleren en zingt Top 40 liedjes van onder andere Lady Gaga. Ze maken van jouw discoavond een groot feest! Naast haar optredens met orkestbanden is Susanne de Rooij ook te boeken met een gitarist/pianist en eventueel ook met een Band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Susanne de Rooij boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties