0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Donny Roelvink

Biografie Donny Roelvink

Donny Roelvink is het jongere broertje van Dave Roelvink en de zoon van zanger Dries Roelvink. En ook hij staat nu te trappelen om het land in te gaan met zijn eigen live show! Een combi tussen zang en meet & greet.

Boek een zanger bij Burolivemuziek.nl

Naast werkzaamheden als model, acteur en tv ster, zit performen voor publiek toch ook bij Donny in het bloed. Dit jaar bracht de jongste Roelvink telg zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt Schat’ uit en werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Donny was het afgelopen jaar veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS en realityserie De Roelvinkjes. Ook is hij online actief op YouTube samen met broer Dave Roelvink en op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven.

Donny Roelvink boeken voor scherpste gage

Donny is beschikbaar voor optredens en kan vanaf heden geboekt worden voor een show van 1 x 15 minuten in combinatie met een Meet & Greet van 1 x 15 minuten. Totaal dus circa 1 x 30 minuten. Hij zingt zijn eigen nummers en wordt begeleid door een DJ/MC.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Donny Roelvink boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties