0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Dean Saunders

Biografie Dean Saunders

Dean Saunders is oorspronkelijk geboren in Londen city. Hij verhuisde naar Nederland toen hij nog maar vijf jaar oud was. Hij kwam hier omdat zijn vader een tattooshop begon in Alkmaar.

Bekende zanger boeken

Eind jaren negentig deden Saunders en zijn broer Ben Saunders mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy’s Wish. Op 25 november 1998 waren de broers in een reportage van het jongerenprogramma “Life is like a box of chocolates” van de KRO tezien.

Dean Saunders boeken voor scherpste gage

Vier  jaar later namen de broers deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: “Follow that dream”. Hieruit werd de popgroep “Follow That Dream” gevormd, waar zij beiden deel van uit maakten. In november 2000 haalde de groep de 13e plaats in de Mega top 100 met het nummer “Follow that dream”. Een half jaar later, tijdens de hype van het veel populairdere sterren, besloot de groep uit elkaar te gaan. Dean vervolgde zijn weg als solo artiest!

Bliksemstart na “Popstars”

Nadat Dean meedeed bij “Popstars” opende voor hem de deuren. Hij won in 2011 de Nederlandse versie van de talentenjacht Popstars. Dean kreeg een geweldig nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both’. Op dat moment kan het niet meer stuk voor Dean hij krijgt veel boekingen, mag op geweldige podiums staan en word gevraagd voor tv-programma’s om zijn singles te laten horen. Een woord had hij ervoor “geweldig”. Dean maakt een aantal nieuwe singles en kijkt uit naar wat de toekomst hem zal bieden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dean Saunders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie