0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dean Saunders

Biografie Dean Saunders

Dean Saunders is oorspronkelijk geboren in Londen city. Hij verhuisde naar Nederland toen hij nog maar vijf jaar oud was. Hij kwam hier omdat zijn vader een tattooshop begon in Alkmaar.

Bekende zanger boeken

Eind jaren negentig deden Saunders en zijn broer Ben Saunders mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy’s Wish. Op 25 november 1998 waren de broers in een reportage van het jongerenprogramma “Life is like a box of chocolates” van de KRO tezien.

Dean Saunders boeken voor scherpste gage

Vier  jaar later namen de broers deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: “Follow that dream”. Hieruit werd de popgroep “Follow That Dream” gevormd, waar zij beiden deel van uit maakten. In november 2000 haalde de groep de 13e plaats in de Mega top 100 met het nummer “Follow that dream”. Een half jaar later, tijdens de hype van het veel populairdere sterren, besloot de groep uit elkaar te gaan. Dean vervolgde zijn weg als solo artiest!

Bliksemstart na “Popstars”

Nadat Dean meedeed bij “Popstars” opende voor hem de deuren. Hij won in 2011 de Nederlandse versie van de talentenjacht Popstars. Dean kreeg een geweldig nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both’. Op dat moment kan het niet meer stuk voor Dean hij krijgt veel boekingen, mag op geweldige podiums staan en word gevraagd voor tv-programma’s om zijn singles te laten horen. Een woord had hij ervoor “geweldig”. Dean maakt een aantal nieuwe singles en kijkt uit naar wat de toekomst hem zal bieden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dean Saunders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties