0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Xerxes Naseri

Xerxes Naseri biografie

Deze Amsterdamse rechtenstudent met Perzische achtergrond maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek, maar is daarbij zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale mix. Xerxes wordt gezien als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia.

Single “jij bent van mij”

Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij uit nieuwsgierigheid als gratis download online, waarna het direct een groot succes werd en zelfs enkele weken de nummer 1-positie innam bij radiostation FunX. Inmiddels is de song al bijna 700.000 keer bekeken via YouTube.

Xerxes’ tweede single ‘Geen Twijfel’ die sinds enkele maanden uit is, lijkt een nog grotere hit te worden deze zomer. Verschillende stations duiken op de zomerse song waaronder FunX, 100%NL, WildFM, RadioNL en XITE.

Boek Xerxes Naseri voor een tropische avond

De clip heeft inmiddels meer dan 350.000 views op YouTube en op Spotify is hij inmiddels meer dan 250.000 keer gestreamd.
In de Shazam Top 100 staat hij op 45 (meer dan 11.000 keer “geshazamed”).

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Xerxes Naseri boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties