0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Johan Veugelers

Biografie Johan Veugelers

Muzikaliteit zat er bij Johan al heel vroeg in. Als 9 jarig jochie speelde hij in de huiskamer reeds op zijn accordeon als een volleerd accordeonist en in 2006 wordt Johan wereldkampioen op het Wereld Muziek Concour te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie.

Zanger boeken of inhuren

Daarnaast drumde Johan in bands voor artiesten als Ilse DeLange, Roel VanVelzen, Caro Emerald en Alain Clark.

Johan Veugelers boek je simpel online

Maar in 2011 ruilt Johan zijn drumstel in voor de accordeon en maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets. Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums.

Bekende zanger tegen scherpste prijs

Ook speelde hij het accordeon in op het album van Frans Bauer en bracht singles uit met o.a. Django Wagner, Frans Bauer en Sam Gooris.

Begin dit jaar maakt Johan in België een opmerkelijk solo-debuut. Hij lanceert de single ‘Aan alle mooie meiden’ en oogst hiermee heel wat lof. Ook over de landsgrenzen wordt meegekeken en Johan besluit alle mogelijke registers open te trekken om ook Nederland te veroveren.

solo zanger Nederlands repertoire

Dat zijn allereerste solo single niet bij toeval een groot succes is, bewijst Johan met het zonnige, zomerse liedje “Vlaamse Nachten”! Deze single werd in Nederland en België enthousiast ontvangen en heeft de zomermaanden muzikaal laten sprankelen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johan Veugelers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie