0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johan Veugelers

Biografie Johan Veugelers

Muzikaliteit zat er bij Johan al heel vroeg in. Als 9 jarig jochie speelde hij in de huiskamer reeds op zijn accordeon als een volleerd accordeonist en in 2006 wordt Johan wereldkampioen op het Wereld Muziek Concour te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie.

Zanger boeken of inhuren

Daarnaast drumde Johan in bands voor artiesten als Ilse DeLange, Roel VanVelzen, Caro Emerald en Alain Clark.

Johan Veugelers boek je simpel online

Maar in 2011 ruilt Johan zijn drumstel in voor de accordeon en maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets. Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums.

Bekende zanger tegen scherpste prijs

Ook speelde hij het accordeon in op het album van Frans Bauer en bracht singles uit met o.a. Django Wagner, Frans Bauer en Sam Gooris.

Begin dit jaar maakt Johan in België een opmerkelijk solo-debuut. Hij lanceert de single ‘Aan alle mooie meiden’ en oogst hiermee heel wat lof. Ook over de landsgrenzen wordt meegekeken en Johan besluit alle mogelijke registers open te trekken om ook Nederland te veroveren.

solo zanger Nederlands repertoire

Dat zijn allereerste solo single niet bij toeval een groot succes is, bewijst Johan met het zonnige, zomerse liedje “Vlaamse Nachten”! Deze single werd in Nederland en België enthousiast ontvangen en heeft de zomermaanden muzikaal laten sprankelen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johan Veugelers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties