0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marco Kraats

Biografie Marco Kraats

Marco Kraats is nog een jonge frisse zanger maar toch reist hij al 10 jaar het land door om overal een feestje te bouwen!
Bekend van Dutch Valley, als vaste zanger van de bekende Après skihut Rotterdam en menig muziekcomputer.

feestzangers boeken

Zijn feestsingles hebben een vaste waarde voor de talloze feestDJ’s in Nederland en hij werkt samen met veel van hen om de nodige onvervalste (feest)muziek en covers te maken.

Feest repertoire

Marco’s laatste single, een feestversie van Claudia de Breij en Jeroen van de Boom’s hit ‘Mag ik dan bij jou’ , bleek een schot in de roos!
In menig feestcafé in binnen- en buitenland een grote hit, Airplay op oa 3FM en Radio 538, en ruim 200.000 keer bekeken op YouTube.

Bekende feestzanger boeken of inhuren

Marco is in 2015 ook door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Party Awards gekregen!

Marco Kraats boeken voor scherp gage

Op iedere locatie krijg Marco het publiek binnen 5 minuten los en zijn optredens (waarin alle bekende feesttoppers en zijn eigen partyhits voorbij komen) staan garant voor een feestlawine met confetti, LED sticks, vlaggetjes, mutsen en veel meer give-aways.

Kids entertainment boeken

Marco is ook te boeken als kids entertainer Kraatsie. Een ander outfit en repertoire afgestemd op de jonge feestvierder.
Hij treedt ruim een half uur op met een interactieve kindershow die erg geschikt is voor campings, vakantieparken, braderieën,familiedagen, festival of dorpsfeest.

Het is een feest der herkenning met de leukste bewegelijke kinderliedjes zoals de ‘Pinquïndans, ‘Hokie Pokie’, ‘Hoofd, Schouders Knie en Teen’, ‘Het Vliegerlied’ en de ‘Cowboys dans’.

Maar ook de beweegliedjes van Kraats zoals ‘Ruitenwisser’ en ‘Melken Doe Je Zo’ komen voorbij. Aangevuld met herkenbare liedjes van bijvoorbeeld Snollebollekes is dit een top feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marco Kraats boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties