0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jaspers & Vermeer

Biografie Jaspers & Vermeer

zangduo Jaspers & Vermeer treedt op met live instrumenten in combinatie met orkestbanden en hun repertoire omvat liedjes in het Nederlands, Duits en Engels.

duo en trio boeken of inhuren

Jaspers & Vermeer is een allround zang duo uit Brabant dat past op ieder event waar een vrolijke muzikale noot thuishoort. Het duo zingt 2 stemmig en is een combinatie van entertainment en interactie met het aanwezige publiek.

zang duo boeken voor scherpste prijs

Dit duo is tevens actief als schlageract Ein Prosit en van Dansewinkel en is dus zeer multi inzetbaar van braderiën tot winkelcentra en bedrijfsfeesten. Naast een kleine compacte geluidsset kan dit duo ook een grotere set meenemen of inprikken op de aanwezige geluidsinstallatie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jaspers & Vermeer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties