0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Van Dansewinkel

Biografie Van Dansewinkel

Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare, feestelijke muziek (NL, ENG en DU) met karakteristieke 2-stemmige zang, live-instrumenten, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme.

Duo boeken of inhuren

De muziek wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de pompende accordeonbassen. Als het dan nog wat steviger mag zijn dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

straatmuzikanten

Voor het uitvoeren van de muzikale werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van de unieke Jaspers & Vermeer “Kliko”, een direct speelklare mobiele geluidsset voorzien van accustroom. Stopcontacten zijn dus overbodig. De “Kliko” kan worden doorgeprikt naar een externe geluidsset.

Mobiel muzikaal entertainment

Van Dansewinkel staat zijn mannetje op de straatoptredens en themafeesten maar wordt ook ingezet op podia en in kroegen, op recepties, bedrijfsfeestjes en noem maar op!

Opbouwtijd = 0 minuten en geen bijkomende verwijderingsbijdrage!

Repertoire:
Wat spelen deze stoere mannen eigenlijk niet? Het repertoire gaat van Nederlandstalige meezingers t/m Duitse Schlagers en Stimmungsmusik, van Smartlap t/m Après Ski en van Engelstalig t/m Frans Duijts!!

Van Dansewinkel boeken voor scherpste gage

Voor de stoere café’s en podia gaat de elektrische gitaar mee en worden er ook lekkere rocknummers gespeeld.
De heren van Van Dansewinkel spelen uiteraard ook graag verzoekjes.

Ein Prosit en Kelner en Ko zijn ook acts van deze muzikanten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Van Dansewinkel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties