0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Van Dansewinkel

Biografie Van Dansewinkel

Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare, feestelijke muziek (NL, ENG en DU) met karakteristieke 2-stemmige zang, live-instrumenten, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme.

Duo boeken of inhuren

De muziek wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de pompende accordeonbassen. Als het dan nog wat steviger mag zijn dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

straatmuzikanten

Voor het uitvoeren van de muzikale werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van de unieke Jaspers & Vermeer “Kliko”, een direct speelklare mobiele geluidsset voorzien van accustroom. Stopcontacten zijn dus overbodig. De “Kliko” kan worden doorgeprikt naar een externe geluidsset.

Mobiel muzikaal entertainment

Van Dansewinkel staat zijn mannetje op de straatoptredens en themafeesten maar wordt ook ingezet op podia en in kroegen, op recepties, bedrijfsfeestjes en noem maar op!

Opbouwtijd = 0 minuten en geen bijkomende verwijderingsbijdrage!

Repertoire:
Wat spelen deze stoere mannen eigenlijk niet? Het repertoire gaat van Nederlandstalige meezingers t/m Duitse Schlagers en Stimmungsmusik, van Smartlap t/m Après Ski en van Engelstalig t/m Frans Duijts!!

Van Dansewinkel boeken voor scherpste gage

Voor de stoere café’s en podia gaat de elektrische gitaar mee en worden er ook lekkere rocknummers gespeeld.
De heren van Van Dansewinkel spelen uiteraard ook graag verzoekjes.

Ein Prosit en Kelner en Ko zijn ook acts van deze muzikanten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Van Dansewinkel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie