0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Men in Suits

Biografie Men in Suits

Met het trio Men in Suits boek je volledig akoestisch en mobiel live muziek. Zeer geschikt voor bedrijfsfeest, diner, of receptie. Het trio beweegt zich moeiteloos tussen uw gasten en weet de juiste snaar te raken.

Mobiel akoestisch trio boeken of inhuren

Sfeervol en zeker niet hinderlijk aanwezige muziek. Maar wil je iets meer op de voorgrond dan is dat uiteraard ook mogelijk. De muzikanten kunnen in ieder geval rondlopen en spelen dus op diverse plekken op uw feestlocatie.

Boek een duo of trio

Naast het spelen op een diner of receptie is dit dé act voor bv een muzikaal ontvangst bij de entree. Er word geput uit een heel groot repertoire van (neder)popklassiekers, 60’s , 70’s , 80’s en zelfs hits van nu.

Men in Suits boeken voor scherpste gage

Maar daarnaast spelen ze ook de sfeervolle thematische muziek zoals kerst, rock ‘Roll, Oostenrijkse schlagers etc.
Te boeken in duo en trio setting.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Men in Suits boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties