0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gebroeders Ko

Biografie Gebroeders Ko

Gebroeders Ko zijn de broers Ton en Gerard Koopmans en kunnen als geen ander een feestje bouwen. Ze zijn al jaren één van de bekendste feestact van Nederland met meer dan 40 top100 feesthits op hun naam.

Feestartiest boeken of inhuren

Vele bekende hits op hun naam waarvan ik heb een toeter op m’n waterscooter, Boten Anna, Schatje mag ik je foto, Wunderbar en Helikopter nu al klassiekers genoemd kunnen worden.

Feestact voor carnaval boeken

In 2004 , 2005, 2007,2008 en 2009 zijn zij verkozen tot beste Party tact van Nederland en in 2006 werd Boten Anna verkozen tot beste partysingle !!

In september 2008 presenteren de Gebroeders Ko hun single Schatje, mag ik je foto?. Hoewel veel mensen denken dat het weer om een cover gaat, is niets minder waar, het nummer is namelijk in 2006 door hen geschreven maar destijds aan een andere artiest (Rogier & Co) gegeven. In 2008 willen de Gebroeders alsnog een hit scoren met de plaat en dat lukt.

Gebroeders Ko boeken voor scherpste gage

Gebroeders Ko hebben meer dan 40 hits op hun naam staan, waaronder Toeter op me waterscooter, Trampoline, boswandeling, duiken in de zee, zwaai maar dag Sinterklaasje, Alleen maar schoenen aan en Helikopter.

Gebroeders KO Kids meezing Sjo

De bij kinderen razend populaire Gebroeders Ko komen samen met de Kids Meezing Sjo.
De beide broers zijn met grote regelmaat op televisie te zien in o.a. De Kids Top 20 (Jetix), Wereld van K3 (TROS) en vele andere programma’s.

Een super interactief kinderprogramma met een aanéénschakeling van de grootste KINDERHITS van de Gebroeders Ko.

Welk kind kent de volgende nummers nou niet … ‘Toeter op de Waterscooter’ , ‘Zonnebril’, ‘Tuut Tuut Tuut we springen Parachute’, ‘Tringeling’, ‘Trampoline’, Boten Anna etc.

.. Uitermate geschikt voor grote groepen kinderen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gebroeders Ko boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties