0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Dave Dekker
  • Info
  • Repertoire

Biografie Dave Dekker

Dave Dekker ken je misschien wel als Ciske de Rat. Dave kreeg daarmee vanaf jonge leeftijd al nationale bekendheid met zijn hoofdrol in de populaire musical. Ook had hij zijn eigen soap: Dave Dekker Dendert Door. Een rasechte Nederlandstalige zanger.

Solo artiest boeken

Wanneer je nadenkt over het boeken van een solo-artiest is ervaring en talent een belangrijke graadmeter. Beide aspecten heeft Dave in overvloed.  Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit.

Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards. André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”. Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit met o.a. de singles “Geef Mij Je Angst” en “Toen Ik Je Zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat.

Dave Dekkers boeken

Boek je Dave dan zullen veel van de gasten in het publiek de zanger herkennen. Met zijn mooie repertoire en fijne show is hij een lust voor het oor en oog. Na deelname aan The Voice en meerdere tv-programma’s gaat hij deze zomer weer een nieuwe single uitbrengen en vol voor optreden.

EEN BEETJE VERLIEFD – HAZES
FOTO VAN VROEGER – ROB DE NIJS
JE LOOG TEGEN MIJ – DRUKWERK
ZEG MAAR NIETS MEER – HAZES
ZEG ME DAT HET NIET ZO IS – FRANK BOEIJEN WIE ZE WAS – RUBEN ANNINK MIJN ZOON – DANNY DE MUNK VLEUGELS VAN MIJN VLUCHT – PAUL DE LEEUW
DE LIEFDE VAN JE VRIENDEN – WILLEKE ALBERTI
ZEG ME WIE JE ZIET – MARCO BORSATO
TELKENS WEER – RENÉ FROGER DONKER OM JE HEEN – HAZES
IK HEB T ALTIJD AL GEWETEN – HAZES
TROTS OP JOU – WESLEY BRONCKHORST HET IS GOED ZO – TINO MARTIN
AMSTERDAMSE MEDLEY ( AKOESTISCHE PIANO ) KLEINE JONGEN – HAZES
JE NAAM IN DE STERREN – JAN SMIT KIJK OMHOOG – NICK EN SIMON
JIJ LIET ME VALLEN – TINO MARTIN
LAAT ME – RAMSES HOU ME VAST – TINO MARTIN
HOU ME VAST – VOLUMIA

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dave Dekker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie