0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mylène en Rosanne

Biografie Mylène en Rosanne

Mylène en Rosanne zijn een eeneiige tweeling uit Amsterdam en zijn met hun kids act/entertainment zeer populair in de doelgroep. Ze hebben al in diverse musicals gespeeld, aan Kinderen voor Kinderen meegedaan en samen met K3 in de liveshow “EYO” gespeekd.

Zangeressen boeken of inhuren

Ze speelden o.a. in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical. Daarnaast zijn ze juryleden in het tv programma All Together Now op RTL4.

Boek een artiest

Het het eigen lied “Double Me” hebben ze in 2013 het Junior Songfestival gewonnen en mochten NL vertegenwoordigen in Kiev tijdens het Eurovisie Songfestival voor junioren. Hier haalden ze ruim 5 miljoen views mee.

2019 hebben ze een nieuwe single uit genaamd “Wanna Be You”. Maar ook hun eerder uitgebrachte hits als “Me & My Selfie”, “MooiBoy” en “Sister BFF” deden het erg goed op youtube.

Duo boeken

Naast optredens in het land zijn de dames ook inzetbaar voor film/televisie, voice acting, commercials en in Musicals. Ze hebben meerdere opleidingen en masterclasses gedaan op het gebied van theater, acrobatiek, en zang/dans.

Kids entertainment boeken

Een optreden van Mylène en Rosanne is dan ook altijd een combi van alles waarbij het publiek altijd betrokken word. Een combi van eigen songs en covers van internationale artiesten staat op hun playlist.

Mylène en Rosanne boeken voor scherpste gage

Het optreden kan tevens worden uitgebreid met een meet & greet waarbij handtekeningkaarten worden uitgedeeld en je met de dames op de foto kunt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mylène en Rosanne boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie