0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mylène en Rosanne

Biografie Mylène en Rosanne

Mylène en Rosanne zijn een eeneiige tweeling uit Amsterdam en zijn met hun kids act/entertainment zeer populair in de doelgroep. Ze hebben al in diverse musicals gespeeld, aan Kinderen voor Kinderen meegedaan en samen met K3 in de liveshow “EYO” gespeekd.

Zangeressen boeken of inhuren

Ze speelden o.a. in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical. Daarnaast zijn ze juryleden in het tv programma All Together Now op RTL4.

Boek een artiest

Het het eigen lied “Double Me” hebben ze in 2013 het Junior Songfestival gewonnen en mochten NL vertegenwoordigen in Kiev tijdens het Eurovisie Songfestival voor junioren. Hier haalden ze ruim 5 miljoen views mee.

2019 hebben ze een nieuwe single uit genaamd “Wanna Be You”. Maar ook hun eerder uitgebrachte hits als “Me & My Selfie”, “MooiBoy” en “Sister BFF” deden het erg goed op youtube.

Duo boeken

Naast optredens in het land zijn de dames ook inzetbaar voor film/televisie, voice acting, commercials en in Musicals. Ze hebben meerdere opleidingen en masterclasses gedaan op het gebied van theater, acrobatiek, en zang/dans.

Kids entertainment boeken

Een optreden van Mylène en Rosanne is dan ook altijd een combi van alles waarbij het publiek altijd betrokken word. Een combi van eigen songs en covers van internationale artiesten staat op hun playlist.

Mylène en Rosanne boeken voor scherpste gage

Het optreden kan tevens worden uitgebreid met een meet & greet waarbij handtekeningkaarten worden uitgedeeld en je met de dames op de foto kunt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mylène en Rosanne boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties