0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Loving Angels

Biografie The Loving Angels

Wilt je jouw feestlocatie in no-time omtoveren in een dansende en dampende disco tempel? Boek dan de Loving Angels.
Loving Angels (travestie act) is een wervelende ’70’s en ’80’s show met de allergrootste hits uit die tijd.

Één dampende discotempel

De beste Motown- en Disco Hits komen in een fantastische show voorbij. Iedere zaal wordt door de Angels in een mum van tijd omgetoverd tot een dampende Disco-Tempel!

The Loving Angels bewijzen met hun imponerende show dat travestie anno nu op een een smaakvolle en classy manier kan worden gebracht !
Door de sublieme combinatie van hun super vrouwelijke looks enerzijds en de opzwepende Disco- en Soul beats anderzijds weten ze het aanwezige publiek van de eerste tot de laatste seconde volledig voor zich te winnen.

Hits der herkenning

The Loving Angels brengen een feelgood show van ruim 30 minuten, waarbij ze visueel worden ondersteund door 2 danseressen !

The Loving Angels hebben in binnen- en buitenland hun vermaarde disco- en soulshow opgevoerd.
Hits uit de jaren 70, 80 tot de grootste disco knallers van nu, waaronder ‘Single Ladies, Let’s get Loud en Crazy in Love.

Of kijk eens naar deze travestie act;
Lady Bla Bla
The Alley Girls

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Loving Angels boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties