0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Incredibles Live

Biografie The Incredibles Live

Merijn en Alexander zijn The Incredibles Live. Een fantastisch duo dat zelf maar al te graag een feestje maakt en dat merk je. U roept en zij spelen het.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

De afgelopen jaren speelden ze vooral in Scheveningen (o.a. waren wij de huisband van The Tasty Comedy op De Pier) maar spelen o.a. ook in de feestband Exposure.

Pianoshow boek je simpel online

Door jarenlange ervaring weten deze mannen als geen ander om een feestje te maken. Je vraagt je af dat het met een piano en drum zó gezellig kan worden.

Band boeken bij Burolivemuziek.nl

Maar meer heb je vaak niet nodig. De drum zorgt voor de beats en de piano voor de melodie. En wat voor eentje. De heren passen zich feilloos aan aan iedere feest of gelegenheid.

The Incredibles Live boeken voor scherpste gage

En door een enorm repertoirekeuze kunnen ze werkelijk de meeste genres bedienen. En ze zeggen altijd; “als we het nummer kennen dan spelen we het en als we het nummer niet kennen dan spelen we het alsnog”.

En verzoekjes? Welkom…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Incredibles Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties