0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
SBMG

Biografie SBMG

SBMG bestaat uit rappers Chyvon Pala a.k.a. Chivv en Henk Mando a.k.a. Henkie T. en de afkorting SBMG staat voor “Sawtu Boys Money Gang”.

Rappers boeken

Hun naam is bedacht door de bekende Amerikaanse rapper ‘Soulja Boy’ en sinds hun eerste nummer “Oeh Na Na” in 2014 uitkwam, is hun populairiteit niet meer te stoppen.

SBMG boeken voor scherp gage

Hun eerste EP (album) heet “RICHTING KRAAIE” en hier zijn hits als “dansen” en “Mandela” vanaf gekomen.

Samenwerking

Naast hun eigen hits doen de boys ook samenwerken met andere Nederlandse urban en hiphop artiesten en hieruit komen eveneens grote hits. Samenwerkingen met o.a. Broederliefde, Ronnie Flex en Hef.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SBMG boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties