0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Broederliefde

Biografie Broederliefde

De groep ontstond uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. Broederliefde bestaat uit
Jerr, Emms, Sjaf en Mella

Nederlandse Hip Hop

Ze stonden in DWDD, spelen later dit jaar op Pinkpop, Lowlands en Solar en blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits.

Urban muziek

Broederliefde is de huidige #1 van Nederland. Met hun nieuwe album Hard Work Pays Off 2 staan ze al twee weken op de hoogste positie in de Album Top 100.

Platina status

Op hun nieuwste album staat de single Alaka, welke een grote hit is in de Nederlandse Urban cultuur en bereikte een platinastatus en een notering in de Nederlandse Top 40 en Single Top 100.

Festivals

In 2016 staat de boys op bijna alle grote festivals als Pinkpop en Lowlands.

Andere Nederlandse rappers/urban artiesten zijn o.a.

Brace
Diggy Dex
Keizer
Gers Pardoel
Yes R

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Broederliefde boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties