0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Yes-R

Biografie Yes-R

Rapper, entertainer, presentator, acteur… Yes-R is een veelzijdige jongen! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer “Leipe Mocro Flavour” uitbracht, maar we kennen hem natuurlijk ook van hits als “Rampeneren”, “Hey Schatje”, “Uit Elkaar” en zijn meest recente single “Onbereikbaar”.

Bekende rapper boeken of inhuren

Speelde naast rappen in drie films. Twee van deze films behaalden de gouden status. Sinds 2011 is hij presentator van het programma “Gek op jou” en vorig jaar presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma “The Next Pop Talent”.

Yes-R boeken voor scherpste gage

Onlangs scoorde nog een hitsingle met Carlotte uit Utopia: het nummer “Koninkrijk” stond wekenlang in de top 10 van iTunes. In het voorjaar van 2015 een nieuwe uitdaging en zal hij naast onder andere Jim Bakkum en Guido Spek te zien zijn in de musical “Hartsvrienden”.

Of zoek je andere Urban/rapartiesten?
Lange Frans
Diggy Dex
Ali B
Darryl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Yes-R boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties