0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sevn Alias

Biografie Sevn Alias

Sevn Alias ofwel Sevaio Mook is een Nederlandse rapper en als de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder groeide hij op in Amsterdam-West tussen Marokkaanse jongeren.

Rappers en urban artiesten online boeken

Doordat Sevn veel omging met Marokkanse jongeren gebruikte bij veel Marokkaanse woorden in zijn teksten zoals de titel van zijn single ‘Kifesh’ wat ‘hoezo’ betekent.

Bekende rappers uit NL

Deze single bereikte overigens in 2016 de Gouden status.

Het label Rotterdam Airlines ontdekte de jonge rapper en bood hem een contract aan en in 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track “Radicaal“, een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn.

Sevn Alias boeken voor scherpste gage

Zijn laatste single ‘Gass’ bereikte tevens de gouden status en is ruim 4 miljoen keer bekeken.

Was van 2018 tot en met 2020 te zien in de videoland serie Mocro Maffia als Stille. En in 2019 maakte hij een single “herres” in samenwerking met voetbalclub Ajax. Filmpje werd gebruikt als promotiefilm voor de Champions Leaque

andere bekende en zeer populaire rappers zijn: BOEF, Ali B, Broederliefde en Jay Jawson

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sevn Alias boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie