0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sevn Alias

Biografie Sevn Alias

Sevn Alias ofwel Sevaio Mook is een Nederlandse rapper en als de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder groeide hij op in Amsterdam-West tussen Marokkaanse jongeren.

Rappers en urban artiesten online boeken

Doordat Sevn veel omging met Marokkanse jongeren gebruikte bij veel Marokkaanse woorden in zijn teksten zoals de titel van zijn single ‘Kifesh’ wat ‘hoezo’ betekent.

Bekende rappers uit NL

Deze single bereikte overigens in 2016 de Gouden status.

Het label Rotterdam Airlines ontdekte de jonge rapper en bood hem een contract aan en in 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track “Radicaal“, een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn.

Sevn Alias boeken voor scherpste gage

Zijn laatste single ‘Gass’ bereikte tevens de gouden status en is ruim 4 miljoen keer bekeken.

Was van 2018 tot en met 2020 te zien in de videoland serie Mocro Maffia als Stille. En in 2019 maakte hij een single “herres” in samenwerking met voetbalclub Ajax. Filmpje werd gebruikt als promotiefilm voor de Champions Leaque

andere bekende en zeer populaire rappers zijn: BOEF, Ali B, Broederliefde en Jay Jawson

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sevn Alias boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties