0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Laurrhie Brouns
  • Info
  • Repertoire

Biografie Laurrhie Brouns

Laurrhie Brouns is bekend door haar deelname aan The Voice of Holland seizoen 3 waar ze in het team zat bij Trijntje Oosterhuis. Was vanaf de blind auditions de grote publiekslieveling.

The Voice of Holland artiesten boeken of inhuren

Bij Laurrhie is het van kleins af aan overduidelijk. Muziek maken, zingen en songs schrijven is altijd haar grootste passie geweest. (Naast dansen en acteren)

zangeressen boek je simpel online

Laurrhie was 1 van de artiesten op het Herts Pride Festival in Londen waar ze op hetzelfde podium optrad als o.a. Angie Brown (Bizarre Inc, Chaka Khan, Grace Jones, The Rolling Stones, Fatboy Slim).

Prees 1 van de grootste lifestyle & music magazines in de UK, RWDmag (waar artiesten als Beyoncé en Rihanna in ge-featured worden) Laurrhie’s stem, benoemde UK Blog Awards 2017 genomineerde Liquid Entertainment Online Laurrhie tot “Verge of Stardom Artist” en wordt ze in de USA al “een sensatie” genoemd.

Laurrhie is te zien en te horen geweest in verschillende Radio shows (oa 538, Qmusic, 3FM, Radio 6, FunX) en TV Programma’s (The Voice of Holland – RTL4, Nick Battle – Nickelodeon, Killer Karaoke – RTL 5, Uitmarkt Live! – NPO, So You Think You Can Sing – SBS 6)

artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Laurrhie’s eigen muziek kan het beste omschreven worden als Europese K-pop met een vleugje soul of, in haar eigen woorden, “K-Pop.. maar dan op MIJN manier!”.

Deze prachtige en mega getalenteerde artiest creëerde haar eigen unieke genre/sound (Eurokpop) door de futuristische electronische k-pop sounds uit het Oosten samen te smelten met haar krachtige, soulvolle stem en haar r & b / pop / hip hop / soul invloeden uit het Westen.

Laurrhie is te boeken voor Tape optredens of met live band. Daarnaast is Laurrhie ook te boeken als gastsolist.

Laurrhie Brouns boeken voor scherpste gage

Van een intiem akoestisch optreden tot een spetterende show met volledige live band. Als hoofd act, avondvullend of als onderdeel op prive of bedrijfsevenementen, festivals, clubs, etcetera.

Ook voor maatwerk optredens is Laurrhie de ideale artiest.

Naast haar eigen muziek zul je tijdens Laurrhie’s show ook heerlijke Pop, Dance/Electronic, K-Pop, r&b & soul hits voorbij horen komen. Van artiesten zoals oa

Lady Gaga Beyonce Rihanna Whitney Houston Michael Jackson Justin Bieber Usher BTS 2NE1 BigBang SHINEe Chaka Khan David Guetta Jocelyn Brown Diana Ross Nicki Minaj Ellie Goulding Emeli Sande Ariana Grande Britney Spears Christina Aguilera Backstreet Boys *NSYNC Jennifer Lopez Krewella Katy Perry Zedd Jessie J

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Laurrhie Brouns boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie