0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Laurrhie Brouns

Biografie

Laurrhie Brouns is 22 en woont in Amsterdam. Ze is afgestudeerd aan het Conservatorium en heeft opgetreden met de legendarische band van Bob Marley. Ze is bekend door haar deelname aan The Voice of Holland seizoen 3 waar ze in het team zit bij Trijntje Oosterhuis.

The Voice of Holland

Zoals laurrhie zelf ook zei, ik was erg blij om mee te doen aan de talentenshow The Voice of Holland. Ik heb veel geleerd vooral op muziekaal gebied. Ze gebruikte haar kracht in haar stem. Dit viel op tijdens haar verschillende audities zo werd dit ook duidelijk benoemd in het muziek magazine van de UK; wat een sensatie. Power woman Laurrhie is druk bezig om voor een internationale carrière te gaan. En probeert deze sensatie over te brengen op andere.

Discografie

  • 2007- “Weet wie je groet” ft Appa (TopNotch)
  • 2011- “Turning” ft Gregor Salto (G-REX MUSIC)
  • 2012- “When the night” ft Fonc Belago (SIVA records)

 

 

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Laurrhie Brouns boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties