0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trijntje Oosterhuis

Biografie Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis (Judith Katrijntje) is geboren in Amsterdam op 5 februari 1973 en is een Nederlands zangeres en brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in Total Touch.

Bekende Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Van 2012 tot en met 2014 was Trijntje coach bij The voice of Holland en sinds 2016 is zij coach bij het programma It Takes 2. In 2015 was ze de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival.

bands en artiesten boeken

Van 2012 tot en met 2017 maakte ze deel uit van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul samen met Glennis Grace, Candy Dulfer, Berget Lewis en Edsilia Rombley.

Trijntje Oosterhuis boeken voor scherpste gage

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met grote namen als Al Jarreau, Lionel Richie en Burt Bacharach.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trijntje Oosterhuis boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties