0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Opera per Tutti

Biografie Opera per Tutti

In 2007 vatte de mezzosopraan Mylou Mazali het plan op om nieuwe vorm van operaconcerten te introduceren.  Naast het bestaande aanbod van opera zocht zij naar een concept waarin losse operafragmenten worden gepresenteerd

Internationale gezelschappen?

Opera per Tutti is met name geschikt voor internationale gezelschappen. Professionele zangers en bijzonder (inter)nationaal jong talent werken intensief samen om uw publiek te laten genieten. Graag laten wij ook uw relaties kennismaken met Opera per Tutti!

Opera per Tutti maatwerk

Opera Per Tutti verzorgt terugkerende concerten en maatwerk optredens in binnen-en buitenland, waarbij wij graag enkele hoogtepunten benoemen:

  • De uitreiking van de zilveren Anjer aan operafenomeen ‘Pietje Bos’ op Paleis Noordeinde in aanwezigheid van toen nog Hare Majesteit Koningin Beatrix.
  • Een optreden in het Holland Paviljoen op de Worldexpo 2008 te Zaragossa in bijzijn van toen nog Prins Willem Alexander en Prinses Maxima.
  • Voorprogramma Prinsengrachtconcert 2014 i.s.m. Avro Tros.
  • Sail Amsterdam 2015.
  • Sinds september 2016 presenteert Opera per Tutti maandelijks een totaalprogramma vanuit de Boekmanzaal in de Stopera te Amsterdam.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Opera per Tutti boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie