0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Opera per Tutti

Biografie Opera per Tutti

In 2007 vatte de mezzosopraan Mylou Mazali het plan op om nieuwe vorm van operaconcerten te introduceren.  Naast het bestaande aanbod van opera zocht zij naar een concept waarin losse operafragmenten worden gepresenteerd

Internationale gezelschappen?

Opera per Tutti is met name geschikt voor internationale gezelschappen. Professionele zangers en bijzonder (inter)nationaal jong talent werken intensief samen om uw publiek te laten genieten. Graag laten wij ook uw relaties kennismaken met Opera per Tutti!

Opera per Tutti maatwerk

Opera Per Tutti verzorgt terugkerende concerten en maatwerk optredens in binnen-en buitenland, waarbij wij graag enkele hoogtepunten benoemen:

  • De uitreiking van de zilveren Anjer aan operafenomeen ‘Pietje Bos’ op Paleis Noordeinde in aanwezigheid van toen nog Hare Majesteit Koningin Beatrix.
  • Een optreden in het Holland Paviljoen op de Worldexpo 2008 te Zaragossa in bijzijn van toen nog Prins Willem Alexander en Prinses Maxima.
  • Voorprogramma Prinsengrachtconcert 2014 i.s.m. Avro Tros.
  • Sail Amsterdam 2015.
  • Sinds september 2016 presenteert Opera per Tutti maandelijks een totaalprogramma vanuit de Boekmanzaal in de Stopera te Amsterdam.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Opera per Tutti boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties