0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Beeren & Bijvoet

Biografie Beeren & Bijvoet

De naam Beeren & Bijvoet zou je kunnen associëren met een illuster advocatenduo of de eigenaren van een notariskantoor maar we hebben het hier over twee zeer ervaren topmusici in de Nederlandse muziekscene, internationaal gelauwerd en gewaardeerd.

Jazz duo boeken

De roots van het duo Beeren & Bijvoet liggen in de jazzmuziek. Deze muzieksoort zien ze beiden niet als een beperking, maar juist als de bron van inspiratie voor met name het brede c.q. betere repertoire dat wordt gespeeld: jazz, swing, latin, pop, evergreen etc.

Jazz artiesten

Saxofonist Jos Beeren speelde 25 jaar in het  wereldberoemde Metropole Orkest en begeleidde met dit orkest talloze wereldsterren. Tevens is hij leider van The Timeless Big Band, waarmee tournees werden gemaakt door heel Europa en Japan.

jazz duo voor scherpe prijzen

Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties en produceert zijn eigen solo cd’s.

Hoogste niveau jazz

Naast de liefde voor goede muziek delen beide musici nog een gezamenlijke passie, nl. de luchtvaart.  Als verwoede sportvliegers kiezen zij regelmatig het luchtruim. Over hoog niveau gesproken!

Multi inzetbaar

Goede achtergrondmuziek kan bepalend zijn voor de sfeer en het succes van uw feest, receptie, diner of event.

Bij Beeren & Bijvoet is dat in de juiste handen en ze hebben dan ook kwaliteit, professionaliteit en presentatie in al zijn geledingen hoog in vaandel.
En in no time kan achtergrondmuziek transformeren naar muziek op de voorgrond, maar dan alleen als u dat wilt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Beeren & Bijvoet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties