0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Beeren & Bijvoet

Biografie Beeren & Bijvoet

De naam Beeren & Bijvoet zou je kunnen associëren met een illuster advocatenduo of de eigenaren van een notariskantoor maar we hebben het hier over twee zeer ervaren topmusici in de Nederlandse muziekscene, internationaal gelauwerd en gewaardeerd.

Jazz duo boeken

De roots van het duo Beeren & Bijvoet liggen in de jazzmuziek. Deze muzieksoort zien ze beiden niet als een beperking, maar juist als de bron van inspiratie voor met name het brede c.q. betere repertoire dat wordt gespeeld: jazz, swing, latin, pop, evergreen etc.

Jazz artiesten

Saxofonist Jos Beeren speelde 25 jaar in het  wereldberoemde Metropole Orkest en begeleidde met dit orkest talloze wereldsterren. Tevens is hij leider van The Timeless Big Band, waarmee tournees werden gemaakt door heel Europa en Japan.

jazz duo voor scherpe prijzen

Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties en produceert zijn eigen solo cd’s.

Hoogste niveau jazz

Naast de liefde voor goede muziek delen beide musici nog een gezamenlijke passie, nl. de luchtvaart.  Als verwoede sportvliegers kiezen zij regelmatig het luchtruim. Over hoog niveau gesproken!

Multi inzetbaar

Goede achtergrondmuziek kan bepalend zijn voor de sfeer en het succes van uw feest, receptie, diner of event.

Bij Beeren & Bijvoet is dat in de juiste handen en ze hebben dan ook kwaliteit, professionaliteit en presentatie in al zijn geledingen hoog in vaandel.
En in no time kan achtergrondmuziek transformeren naar muziek op de voorgrond, maar dan alleen als u dat wilt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Beeren & Bijvoet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie