0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Toe Maar

Biografie Duo Toe Maar

1-06-2019  Duo  Toe Maar is gestopt met optredens. Hier vind je meer vergelijkbare duo’s.

Duo Toe Maar is een gezellige Brabants familie duo dat bestaat uit vader Patrick en dochter Joanne. Hiermee treed zij in de muzikale voetsporen van haar vader Patrick die als toetsenist/zanger zijn sporen in de muziek verdient heeft

solo duo en trio artiesten boeken of inhuren

Duo Toe Maar laat de zon schijnen en neemt je mee op een muzikale reis rond de wereld. In een spetterend en opzwepend optreden laten ze het aanwezige publiek flink swingen.

feest- en carnavalsartiesten bij Burolivemuziek.nl

Nummers als Danza Kuduro, Sweet Caroline, Zakka Zakka en Mexico komen zeker voorbij. Maar ook hun eigen singles ‘Heb ik jou op tinder gezien?’ en ‘Waar is Anton’.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Toe Maar boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties