0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Remedy

Biografie Remedy

Remedy is een positief en energiek zangduo bestaande uit Wendy en Soraya die samen een unieke harmonie vormen en bekend zijn van TVOH seizoen 8.

duo boeken of inhuren

Wendy En Soraya beschikken over een breed repertoire aan easy listening nummers. Van bv  The Common Linnets, Gavin James en John Legend. Maar ook Nederlandstalige popsongs. Met de hits van vroeger en nu, energie van twee en de mooie samenzang brengt Remedy het soort entertainment dat jouw evenement nodig heeft.

Artiesten boek je simpel online

Door het repertoire is dit zangduo is staat om uitstekend de aandacht van de mensen vast te houden, emoties los te maken en ze meenemen in de sfeer waar het evenement om vraagt.

Coverband inhuren voor jouw feest

Het repertoire leent zich uitstekend voor gelegenheden waarbij achtergrondmuziek de sfeer naar een hoger niveau moet tillen zonder dat dit de boventoon voert.

Remedy boeken voor het scherpste gage

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften (zowel tijdens ceremonie intieme ballads als tijdens receptie/diner easy listening), festivals en bedrijfsevenementen. Zij zingen in de genres pop, soul, funk, nederpop en up-tempo dance de hits van vroeger en nu.

De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van Remedy akoestisch tot en met podiumshows met tracks en live band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Remedy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties