0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sipke de Boer

Biografie Sipke de Boer

Sipke de Boer is een veelzijdige muzikant. Hij maakt niet alleen in zijn vrije tijd Friestalige liedjes maar schrijft en componeert veel voor anderen waaronder de Zware Jongens, René Becker, Jelle B. Anny Schilder & José Hoebee.

Zanger en troubadour boeken of inhuren

Zijn belangrijkste activiteit is en blijft het optreden als zanger/entertainer in kroegen en op bruiloften. Dit doet hij met zijn band de Suskes en als solo artiest.
Sipke is een fantastische entertainer en krijgt ieder feest aan de gang.

feestartiesten boek je simpel online

Als solo artiest treedt Sipke op met alleen gitaar begeleiding en soms met een voet drum voor de nodige bassen.
Hij speelt bekende Nederlandstalige en Engelstalige meezingers en weet de mensen overal mee te krijgen. Kortom, waar hij ook optreedt, Sipke zet de tent op zijn kop!

Sipke de Boer boeken voor scherpste gage

Sipke is een begenadigd singer songwriter en dit doet hij meest in de Friese taal.
Maar een optreden buiten Friesland is zeker mogelijk, met deze echte entertainer. Graag zelfs, want Sipke doet niets liever dan optreden. Veelal bestaat het repertoire dan uit covers in breed genre.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sipke de Boer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties