0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zware Jongens

Biografie Zware Jongens

De Zware Jongens bestaan uit Fokko Dam en Arie Kuipers. Hét feestduo uit Friesland dat heel België en Nederland afreist met één groot meezingfeest met singles als Jodeljump en de Houthakker.

Carnavalsartiesten boeken of inhuren

Fokko werd eerder bekend als (letterlijk) vooraanstaand lid van de Blauhúster Dakkapel als Fokko met de bordjes en Arie verdiende zijn sporen als componist van o.a. de schaatshit “Bonkevaart/Bonkefeart” en als lid van de dikke l*l band.

Feestartiesten boeken

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks vanaf de tribune in alle stadions gezongen. Ook bekend zijn hits als “Wurst Wurst Wurst“, “De Houthakker” en “Alles heeft een einde” .

Duo boek je simpel online

In 2007 verschijnt de allergrootste feestknaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot ‘feesthit van het jaar‘ en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op feesten grijsgedraaid.

De Zware jongens boeken voor scherpste gage

Fokko en Arie treden onafgebroken op en in de wintersport gebieden is de Jodeljump nog steeds één vd meest gedraaide après ski platen.

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest.
Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show waarbij de herkenning heel groot is. Stilstaan is onmogelijk bij de act van de zware jongens.

De Zware Jongens hebben ook een Sinterklaas show. Net als de Dikdakkers.

Kijk ook eens naar deze feestartiesten:
Havenzangers 2.0
Rob Ronalds
Ed Nieman
Sipke de Boer

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zware Jongens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties