0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Martin Dams

Biografie Martin Dams

Martin Dams zag het levenslicht in het overijsselse Almelo en op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-a-like van Elvis Presley.

Cariérre in vogelvlucht

Al snel begon Martin op te treden en binnen een afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. Hij maakte 2,5 jaar deel uit van Ancora en werd gecast voor de BoB campagne.

Martin’s optredens werden landelijk.

Zijn vele singles werden bij radio en tv stations goed ontvangen maar zijn grootste hit tot op heden blijft “Bye, Bye Belinda”.

Gerenommeerde zanger voor de scherpste prijs

We hebben het hier over een gevestigde naam in de Nederlandse artiestenwereld namelijk Martin Dams!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Martin Dams boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties