0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Feestduo Happy Ouwer

Biografie Feestduo Happy Ouwer

De heren van Feestduo Happy Ouwer weten hoe ze een feestje moeten bouwen. In een act van half uur rammen de mannen de gezelligste feestnummers door de speakers. Zovel cover als eigen nummers.

Feestartiesten boeken of inhuren

Naast covers zingen de heren ook eigen nummers. Hun carnavalsnummer “Storm in een glas bier” is zeer succesvol tijdens carnaval en word dan ook veelvuldig gedraaid door de feestdj’s.

Carnaval artiesten boeken

Ewald Janssen en Arno Peters hebben inmiddels hun sporen wel verdiend. Met name in Brabant zijn de heren zeer populair en wanneer zij het podium betreden weten de mensen al dat het een feestje word.

Feestduo Happy Ouwer boeken voor scherpste gage

Zij gaan dan ook voor 99,9% feest garantie. Hun enthousiaste performance, aanstekelijke gezelligheid feestrepertoire maken dat je je in het feestgedruis wilt storten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Feestduo Happy Ouwer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties