0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
SAS Easy Jazzy Lounge

Biografie SAS Easy Jazzy Lounge

Saskia Groenenberg zong in diverse jazz en pop formaties in binnen en buitenland en stond in de finale van de Erasmus Jazzprijs en de Grote Prijs van Nederland. Zij was winnaar van de Grote Prijs van Zuid Holland. Zowel bij haar afstuderen als haar optredens wordt deze veelzijdige zangeres geprezen om haar timing, groot vocaal vermogen en warme soulvolle sound. Haar krachtige persoonlijkheid waarmee ze haar composities brengt, vol bezieling en power, uit zich op het podium en is zonder meer terug te horen in haar muziek.

Podia & debuut

In haar carriere was zij al op een aantal belangrijke podia te zien: o.a. Paradiso, Rotown, Jazz in Duketown, North Sea round town, De Doelen, Dizzy en vele anderen. Haar debuut album kwam uit in 2013 onder haar artiesten naam Sara Bonne (zie www.sarabonne.com).

Samenwerkingen

Zij studeerde af in 2004 aan het Conservatorium Rotterdam en is sindsdien een veelgevraagd sessie en studiomuzikant, zangdocente en uitvoerend musicus in verschillende stijlen. Ze geeft zang en teambuilding workshops, werkt met jongeren en volwassenen als bandcoach en zij werkte samen met o.a. Joost Kroon (The New Cool Collective/Kane), Rob van de Wouw, Rik Mol, Frans van Geest, Ilja Reijngoud, Pieter de Graaf (Hamel), Sven Happel (Hamel) en Johan Clement.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SAS Easy Jazzy Lounge boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties