0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
SAS Easy Jazzy Lounge

Biografie SAS Easy Jazzy Lounge

Saskia Groenenberg zong in diverse jazz en pop formaties in binnen en buitenland en stond in de finale van de Erasmus Jazzprijs en de Grote Prijs van Nederland. Zij was winnaar van de Grote Prijs van Zuid Holland. Zowel bij haar afstuderen als haar optredens wordt deze veelzijdige zangeres geprezen om haar timing, groot vocaal vermogen en warme soulvolle sound. Haar krachtige persoonlijkheid waarmee ze haar composities brengt, vol bezieling en power, uit zich op het podium en is zonder meer terug te horen in haar muziek.

Podia & debuut

In haar carriere was zij al op een aantal belangrijke podia te zien: o.a. Paradiso, Rotown, Jazz in Duketown, North Sea round town, De Doelen, Dizzy en vele anderen. Haar debuut album kwam uit in 2013 onder haar artiesten naam Sara Bonne (zie www.sarabonne.com).

Samenwerkingen

Zij studeerde af in 2004 aan het Conservatorium Rotterdam en is sindsdien een veelgevraagd sessie en studiomuzikant, zangdocente en uitvoerend musicus in verschillende stijlen. Ze geeft zang en teambuilding workshops, werkt met jongeren en volwassenen als bandcoach en zij werkte samen met o.a. Joost Kroon (The New Cool Collective/Kane), Rob van de Wouw, Rik Mol, Frans van Geest, Ilja Reijngoud, Pieter de Graaf (Hamel), Sven Happel (Hamel) en Johan Clement.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SAS Easy Jazzy Lounge boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie