0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Power Buam

Biografie Die Power Buam

Jens en Niels zijn Die Power Buam. Twee broers uit het zuiden van het land die sinds hun derde jaar bezig zijn met optredens in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Oostenrijkse volksmuziek en oktoberfest boeken of inhuren

Onder begeleiding van Rene Krans mogelijk een niet onbekend iemand in de wereld van de schlager, en volksmuziek.
Tekst schrijver, en het maken van muziek en professionele arrangementen zijn bij veel artiesten in heel Europa een begrip.

volkstumliche repertoire en muzikaal

Zo veelzijdig als hun grote idolen de Klostertaler waren, zo veelzijdig zijn de Power Buam ook muzikaal. Waar dit duo het podium betreedt, is de beste sfeer verzekerd. Met cultstitels doen ze denken aan de grote hits en met alles wat de huidige partyscene met zich meebrengt, staan ​​ze altijd bovenaan.

Die Power Buam boeken voor scherpste gage

Begin september is door hun het nummer Maus-polka gemaakt en op een dag waren het maar liefst 3500 downloads te vermelden dat ons besloten heeft deze titel in drie talen te produceren.

Vandaag kun je met trots zeggen dat ze een zeer goed geboekte act zijn op kleine en grote volksfeesten (bijvoorbeeld het Oktoberfest in Keulen, het beroemde Oktoberfest in Sittard enz.) Op stads- en zomerfestivals en vele zakelijke evenementen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Power Buam boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties