0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Power Buam

Biografie Die Power Buam

Jens en Niels zijn twee broers uit het zuiden van het land, sinds hun derde jaar zijn deze twee jonge artiesten bezig, met optredens in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Oostenrijkse volksmuziek

Onder begeleiding van Rene Krans mogelijk een niet onbekend iemand in de wereld van de schlager, en volksmuziek.
Tekst schrijver, en het maken van muziek en professionele arrangementen zijn bij veel artiesten in heel Europa een begrip.

volkstumliche repertoire

Gewerkt met o.a. in Duitsland met Gaby Baginsky, Heino, en Andy Borg, en zeker niet onbekend bij u. Wij genieten van de steun en toeverlaat van Rene Krans in het begeleiden van deze jongens naar een professionele carrière.
Dit heeft er toe geleid dat beide bij diverse kleine en veel grote events geboekt waren in binnen en buitenland met een gemiddelde van 150 optredens per jaar. Met uitschieters in de carnavals tijd en de oktoberfeesten tijd. (zie hiervoor diverse filmpjes en opnamen op you tube)

Grote hit op Youtube

Begin september is door hun het nummer Maus-polka gemaakt en op een dag waren het maar liefst 3500 downloads te vermelden dat ons besloten heeft deze titel in drie talen te produceren.
Momenteel in diverse grote downloadsites in de Nederland en worldwide top tien.

Voor drie jaar geleden hebben we met trots het 15 jarig jubileum mogen vieren iets waar we trots op zijn als je na gaat dat beide de leeftijd hebben van jens 20 jaar en Niels 23 jaar.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Power Buam boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties